loader

Hvorfor sykle en motorsykkel?

Anonim

Unicykler er enhjulede kjøretøyer som utviklet seg fra den opprinnelige sykkelen, Penny Farthing, som besto av et stort forhjul og et mye mindre bakhjul. Når denne sykkelen slo støt eller plutselig bremset, kom bakhjulet av bakken, så mange ryttere lærte å balansere på bare forhjulet. Produsenter begynte snart å lage biler med bare ett hjul.

Helsefordeler

Noen av fordelene med å kjøre en unicycle inkluderer brennende kalorier, og øker nivået av koordinering, konsentrasjon og balanse. Fordi unicykler ikke har noen styrer, må ryttere balansere med bare deres magesmerter og benmuskler. Dette hjelper deg med å bygge en sunnere kjerne. Lange sykling øker også hjertefrekvensen, noe som kan føre til et sunnere kardiovaskulært system. Å ri en sykkel er en effektiv måte å komme i lavt trening for de med skadede knær og ben.

Emosjonell og psykisk helse

Unicycling er en morsom aktivitet uavhengig av evnenivået ditt. Nettstedet Just One Wheel sier at det å drive en sykkel er selvmotiverende og psykologisk stimulerende fordi du vil legge merke til forbedringer hver gang du rir. Noen mennesker finner at det gir dem følelsesmessige kontroller når de kan oppnå balanse og ri på bare ett hjul.

Sosiale fordeler

Unicycling er en noe uvanlig aktivitet. På grunn av dette har en følelse av enhet en tendens til å vokse blant unicyklister. Mange ryttere reiser betydelige avstander bare for å gå på rides og tilbringe tid med andre unicyclists. Unicycling er ofte en familieaktivitet, og ridning sammen kan bringe familiemedlemmer nærmere.

Økonomiske fordeler

Noen ryttere bruker sine unicycles som deres primære transportmodus for pendling og løpende ærend. Fordi unicycles ikke krever noen type drivstoff, kan du spare penger på pumpen. Unicycles har også bare noen få bevegelige deler som kan bryte. Dette betyr at du vanligvis ikke trenger å bruke mye penger på reparasjoner. Du trenger heller ikke å bruke penger på spesielle gadgets for lagring eller transport av enhjulet.

Variasjon

Du vil aldri gå tom for utfordringer på en sykkel. Når du klarer å køre fremover, kan du fokusere på å kjøre bakover eller med en fot. Og når du utmerker deg på ridning, kan du alltid lære å spille enhjulshockey. Du kan også lære forskjellige unicycling stiler, for eksempel mountain unicycling eller freestyling. I tillegg finnes det en rekke unicycle-stiler, for eksempel den ultimate hjulhjulet, som ikke har plass, eller giraffen, som har et sete minst 5 meter i luften.

betraktninger

Invester i ulike sikkerhetsutstyr for å beskytte kroppen din når du faller. Viktig sikkerhetsutstyr inkluderer en sykkelhjelm, polstret sykkelhansker, kneputer og håndleddsputer.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier