loader

Hvilken størrelse sykkelramme trenger en stor person?

Anonim

Ride en sykkel med en ramme som ikke passer til kroppens størrelse og type kutter tilbake på effektivitet og komfort. Dårlig tilpasset sykkelrammer tvinge ryttere til vanskelige stillinger og begrense kraften dine bena kan sette inn i stasjonstoget. Ryttere med en stor bygning bør velge en sykkel for å passe på ridestilen først, og deretter finne en ramme for å matche.

Inseam Length

Mål innsjøets lengde fra gulv til grøft. Stå oppreist med føttene så vidt fra hverandre som bredden på hoftene dine. Bruk et målebånd for å finne avstanden mellom bunnen av bekkenbenet til gulvet ved siden av hælen din.

Sykkel Type

Terrengsykler designet med mindre rammer enn sykler, skifter skarpt og manøvrerer godt på grove stier. På asfalterte veier og bygater eller på lange turer i landet, vil fjellsykler ikke tilsvare stabiliteten og komforten til sykler med større rammer. Bestem hvilken type ridning du skal gjøre og velg en passende sykkelklasse for det. Produsenter bruker ulike formler for å matche ryttere til disse forskjellige rammestilene, men baserer passformen på individuelle høyde- og innsjømålinger, ifølge Schwinn.

Rammehøyde

Kontroller riktig rammehøyde ved å skjære sykkelen over pedalene med sykkelen oppreist og begge føttene flatt på bakken. Stå rett opp, du trenger minst en tommers klaring mellom rammens topp og skrittet ditt. På sykler med tømt rammestil er denne måling ikke nødvendig.

Rammestørrelse

Velg en rammestørrelse ved å bruke produsentens anbefalinger. Schwinn anbefaler en sykkelramme på 23 tommer eller mer for en rytter for en rytter 6 fot, 4 tommer høy med en innsøm på 35 tommer eller mer. Schwinn anbefaler en vei sykkel ramme størrelse fra 62 til 64 cm for samme rytter - det er fra bare mindre enn 24 1/2 inches til 25 1/4 inches. Andre produsenter kan bruke forskjellige metoder for størrelsesrammer.

Finjustering

Når du har funnet den beste generelle passformen til sykkel og sykkelramme, ta kontakt med en ekspert rytter for å justere andre deler av sykkelen. Tenk på stigerør hvis sykkelen passer på underkroppen din, men tvinger deg til å bøye mer enn 50 grader fra vertikal, foreslår Rivendell sykler. Riktig form med håndtak på håndtak mens den sitter komfortabelt, legger kroppen i en vinkel mellom 50 og 65 grader.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier