loader

Typer av tennisslag

Anonim

Tennis består av tre grunnleggende slag med dusinvis av subtile variasjoner for hver. Mens du kan utvikle dine egne skuddstiler og teknikker, trenger du å mestre grunnleggende slag. Arbeid på å forbedre så mange forskjellige typer tennisstreker som mulig, og spillet ditt vil bli mer allsidig, kraftig og effektiv.

Tjene

Du må tjene i hvert spill du spiller. Tjenesten starter rallyet og gir deg muligheten til å score uten at du selv får tilbake et skudd. Mens du bruker stiler, varierer en overraskende mengde mellom spillere, i profesjonelle spill ser du at spillere treffer ballen med stor kraft. Generelt involverer servere en bred overheadbue med racketen og skifte vekten fremover for å slå ballen med maksimal effekt. Hvis ballen lander utenfor motstanderens betjeningsboks, er den ute. Av den grunn bør du sikte på nøyaktighet før kraften.

forehand

Forhåndsskudd utgjør en stor del av en tennisspillers returbilder. En solid forehand gir mer kraft og gir mer nøyaktighet enn de fleste andre typer skudd. Av denne grunn forsøker spillerne å komme inn i riktig posisjon for en forhånd når ballen kommer mot dem. En perfekt forehand genererer momentum og resulterer i et slag på rundt midjenivå. Kraften overføres til racketen i en rekkefølge: fra ben til hofter til skulder til arm og ut til håndleddet.

backhand

Backhand skudd involverer å slå ballen med armen svingende over kroppen din. Du kan bli tvunget til å spille backhand med en nøyaktig tjeneste eller en spiller som vil flytte deg til vanskelige stillinger. For ekstra kraft og kontroll, holder mange spillere racketen med begge hender når du spiller backhand. BBC bemerker at de fleste fagfolk bruker dobbelthånds backhandstreker. Power shots involverer å trekke racket rett bak skulderen din og snu ryggen. Hold øye med ballen og sving racketen i en feiende bue slik at hodet forbinder med ballen i hoftelengde.

Lobs, Drops and Volleys

Løpet kan enten sette ballen utover en spiller som er nær nettet eller kjøpe deg tid mens du gjenvinne en sterk posisjon. Loben innebærer å slå ballen høyt inn i luften med en vinklet sving. Det tar øvelse å vite hvor mye strøm som skal brukes. Med et dråpeskudd må du myke rakettslaget i det siste øyeblikk for å ta kraften fra ballen og få den til å falle død nettopp over nettet. Volley er tøft for amatørspillere. Når du volleyer, må du møte ballen i luften før den hopper, noe som tar gode reaksjoner og dømmekraft.

variasjoner

Tennisstrekk endrer seg litt avhengig av vinkelen på rackethodet, kraften som er påført og stillingen på banen. For eksempel, hvis du vinkler racketen, kan du opprette toppspinn på ballen. Å holde racket flatter på baksiden skaper en backhand skive. som gir en lavere sprette på ballen over nettet. Erfarne spillere kan også prøve vanskelige skudd, for eksempel å treffe gjennom bena eller forsøke å skape overhead.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier