loader

Tight Hamstrings og Posture

Anonim

Stilling er stillingen av kroppen din når du står oppreist mens du står, sitter og ligger ned. Riktig stilling gjør det mulig for kroppen å utføre aktiviteter i en justert posisjon, noe som gir minst belastning på kroppen og gjør det mulig for riktig muskler, sener og leddbånd å gjøre jobben sin riktig. Tette hamstrings kan kaste postural justering av, skape ubalanser som kan føre til smerte.

Hamstring Muskler

Hamstring musklene, som inkluderer tre hovedmusklene, biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus, brukes først og fremst til å bøye og bøye kneet og strekke benet tilbake fra hoften. Hamstringene fester seg til sittende bein på ischial tuberosities, som knytter seg til ryggen og ryggraden.

Riktig postural justering av ryggraden

Når kroppen er i riktig stilling, er det en liten krumning i ryggraden. Riktig holdning gir minst belastning på støttemuskulaturene og ligamentene som omgir området. Ifølge Cleveland Clinic hindrer det ryggraden fra å bli løst i unormale stillinger som kan føre til ubehag eller smerte.

Effekter av Hamstrings på stillingen

Når hamstringene er i strammet posisjon, får bekkenområdet til å vippe fremover, kalt bakre bekkenbøyle. I denne stillingen er det lite eller ingen krumning på ryggraden, og de sittende beinene trekkes under mens lårene og hoftene strekker seg fremover. Dette legger for stor belastning på nedre ryggmuskulaturen. Stramme buk kan også bidra til bekkenhelling fordi de vil trekke seg opp i kjønnsbenene, og kombinert med tette hamstrings, forårsake en mer overdrevet tilt.

Årsaker til Tight Hamstrings

Det er mange grunner til at du kan lide av stramme hamstrings. En kan være genetikk: Noen mennesker er født med naturlig korte hamstrings, mens andre er naturlig mer fleksible. Manglende strekking kan også føre til at hamstringene blir stramme, fordi når musklene blir arbeidet, blir de begeistret og deretter kontrakt. Uten riktig utvidelse av disse musklene gjennom strekkøvelser, kan de forbli i en mer kontraherende tilstand. Til slutt, klemming av nesen, nerven som går ned i beinet, kan føre til at musklene i det området spenres og forårsaker tetthet.

Måter å forbedre hamstring fleksibilitet

Du trenger ikke å være i stand til å berøre tærne for å øke fleksibiliteten. Lett strekking av hamstringområdet kan bidra til å øke fleksibiliteten i dette området. Pass på at du ikke er for aggressiv, da dette kan skape flere problemer. Lett inn og ut av strekker og ikke sprette inn eller ut av strekningen. Å få en massasje kan også bidra til å løsne stramme muskler, og lange, langsomme oppvarming og nedkjøling før og etter trening kan bidra til å løsne tette muskler som har blitt aktivert i løpet av en treningsøkt.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier