loader

Selvøvelse for å forbedre din tennis ferdighetskonsekvens

Anonim

Forbedre konsistensen av dine tennisstreker krever mental konsistens og mange timer med å praktisere den samme slagmekanikken. Noen ganger er det bedre å øve på egen hånd uten en treffende partner fordi det er vanskeligere å være konsekvent når du prøver å holde ballen i spill. Øv deg alene med flere treningshjelpemidler for å holde deg fokusert mens du slår slagene dine.

Øv med en ballmaskin

 1. Sett opp en ballmaskin for å skyte ballen ut med et sakte til middels tempo og med en komfortabel sprett. Juster det slik at det ikke er noen spinn på ballen og det skyter rett fram.

 2. Plasser målkegler på retten for å hjelpe deg å holde fokus. Arbeid på å treffe en type tennisslag igjen og igjen. Dette hjelper deg å spore dette ene slaget.

 3. Gjenta denne treningsøkten hver uke. Når konsistensen forbedres, må du sette maskinen til å skyte ut flere gjennomtrengende baller med spin.

Hit mot en tavle

 1. Stå 15 meter fra et tavla og slå forhånds bakken i 15 minutter. Konsentrere seg om ett slag forbedrer muskelminnet. Kroppen din lærer hvilke muskler som skal brukes når du treffer dette bildet i fremtiden, noe som er viktig for konsistens. Ta en pause og fortsett deretter treningen med backhands i 15 minutter.

 2. Ta en pause for å strekke ut underarmene dine. Flytt 25 meter fra baksiden og gjenta øvelsen.

 3. Flytt til innen 5 meter av tavlen for å jobbe på din fullys. Start med din forehand volley. Still inn et nåbart mål på 10 påfølgende volum. Hvis du når målet ditt, øker du nummeret. Etter 10 minutter, arbeid på din backhand volley. Gjenta treningspakken hver uke.

Serve praksis

 1. Sett opp en balltrekk, stor nok til å holde 35 til 40 baller, og nok baller til å fylle den. Ta din vanlige service holdning på grunnlinjen. Uten å slå ballen, øve på å kaste den på samme sted igjen og igjen. En konsistent servering starter med en konsistent kaste.

 2. Gå videre til å slå tjener når kastaen din er konsistent. Sett opp kjegler i serviceboksen for å gi deg selv et mål.

 3. Server den samme serveren, mot samme kjegle 15 til 20 ganger før du endrer typen servering eller retning.

Øv med en tennis trener

 1. Sett en trener halvveis mellom nettet og servicelinjen. Flere design er på markedet, men i utgangspunktet har disse treningshjelpene en veid base, en gummistreng festet til dem og en øvelsestennisball på enden av ledningen. Treneren forbedrer hånd-øye koordinering og utholdenhet i tillegg til strekk konsistens. Når du treffer ballen over nettet, strekker strengen ut og returnerer ballen til deg.

 2. Hit 50 forehand bakkeneslag.

 3. Ta en pause og fortsett treningen med 50 backhand bakslag. Når du blir bedre, øk tallet. Gjenta denne treningen ukentlig.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier