loader

Anmeldelser av Women's Bike Saddles

Anonim

Et godt sykkel sete, også kjent som en sadel, må oppfylle formålet med bruken og passe den personen som bruker den. Det er egentlig ikke en one-size-passer-alt når det gjelder å velge den beste sykkelstolen, spesielt for kvinner.

Designet for kvinner

Den benete strukturen til en kvinnes hofter og bekken krever en sykkelstol som støtter litt bredere hofter og sitter, også kalt "ischial" ben. Mest kjente merkenavn-sykkel- og sportsartikler butikker vil bære kjønspesifikke sadler. De med senterspaltene er et populært valg på grunn av komfort og beskyttelse gitt til perineum.

På veien

Prestasjonssadelene er konstruert for veien. De er designet med en lang, smal nese og har liten eller ingen polstring fordi den fremre lenende posisjonen til kjøretøyet setter liten vekt på sittbenet. I tillegg har nesens smalhet en tendens til ikke å kappe det indre beinet. Performance sadler for touring har en tendens til å ha litt mer polstring.

Å treffe sporene

Noen sadler er designet for terrengsykling. På grunn av bruksintensiteten, kombinert med potensialet for brudd, er disse setene laget med ekstra polstring, tøffe deksler og en strømlinjeformet form.

Utforske nabolaget

Et bredere, polstret sete med kort nese er et toppvalg for kvinnelige rekreasjonsløpere. Noen er konstruert med fjærer under sadel eller på stolpe.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier