loader

Powerball øvelser

Anonim

NSD Powerball er et håndholdt treningsutstyr. Den ballformede enheten har et indre gyroskop; Når denne rotoren er satt i bevegelse av brukeren, skyver enheten forsiktig brukerens håndledd inn i en roterende bevegelse. Denne bevegelsen genererer motstand og trykk for å oppmuntre toning i armens ulike muskler, samt i brystet og deltoidsene.

Biceps

For å utføre en biceps-toning øvelse med Powerball, stå eller sitte med armen utvidet og bøyd i albuen, og danner bare mindre enn en 90-graders vinkel med kroppen din. Krøl armen mot brystet og drei Powerball mot klokken, med håndleddet for å kjøre rotasjonsbevegelsen. Gjennom øvelsen, hold håndleddet vinklet mot kroppen din bare litt.

brystmusklene

Begynn med armen hviler nesten rett på din side - den skal være litt bøyd i albuen. Hold bicepsene dine inneover, slik at muskelen kontakter kroppen din og holder underarmen litt ut. Med Powerball i hånden og hånden din holdt bare litt foran kroppen din, roter du ballen med håndleddet. Hold brystmuskulaturen strammet gjennom hele treningen.

underarmene

Forlenge underarmen ut til siden av kroppen din, slik at den danner en 45-graders vinkel med torso. Med Powerball-enheten i hånden, dreie håndleddet med klokken. Når du roterer, stram musklene i underarmen. For å fokusere på musklene i øvre underarm, stram musklene og roter ballen mot urviseren med håndleddet.

deltoids

Deltoider er musklene rett over biceps på forsiden av hver skulder. For å tone denne muskelen, hold bicepsen mot kroppen din og utvide underarmen ut til din side bare litt. Ta tak i NSD Powerball og bruk håndleddet til å rotere enheten med urviseren. Fokusere energien i deltoiden din mens du roterer.

Fingre og håndledd

NSDs Powerball gir seg også til å styrke fingrene på fingrene. Bruk ballen i moderate til høye hastigheter og grip det med fingrene i en klumpet formasjon. Enheten utfordrer fingrene til å opprettholde sitt grep. For en håndleddstøtende øvelse, hold ballen i håndflaten din og bruk den til enhver hastighet. Dens bevegelse vil drive håndleddet til en roterende bevegelse.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier