loader

Minst Nordictrack Audiostrider 990 Pro Elliptical

Anonim

NordicTrack tilbyr kvalitets treningsutstyr, garantier og kundesupport, slik at du kan få tillit til selv de minst kostbare av elliptiske trenere. I dette tilfellet er det Audiostrider 990-Pro. Den beste delen om denne maskinen er imidlertid ikke prisen. 990-Pro er en bakdrevet, stabil og komfortabel maskin med forskjellige motstandsnivåer. Det folder også opp for enkel oppbevaring som en del av ditt treningsstudio

Ring det ut

Den største forskjellen mellom Audiostrider 990-Pro og de andre NordicTrack elliptiske er plasseringen av stasjonen. Vanligvis er bakdrevne elliptiske trenere dyrere enn frontdrevne enheter. Årsakene til dette, ifølge American College of Sports Medicine, er at en bakdrevet enhet har en mer komfortabel skritt og en justerbar helling. 990-Pro har en 18-tommers stride med brede pedalplattformer, slik at du kan endre bredden på fotposisjonen. Det har også en lettjusterbar rampe for å endre helling av treningen.

Det grunnleggende

Konsollen til Audiostrider 990 inneholder grunnleggende informasjonen som er nødvendig for å spore treningen din. Skjermen viser deg tid, motstand, avstand, hjertefrekvens og et anslag på kalorier som er brent. Selv om fakturert som en billig enhet, inneholder 990 hjertefrekvensfølere i styret for å overvåke treningsintensiteten. Den elliptiske har også 22 motstandsnivåer, slik at treningen forbedres, du kan fortsette å bruke maskinen for å bedre helsen din.

Spare plass

ACSM anbefaler å måle plassen for utstyret ditt for å sikre at du har nok gulvareal hjemme. (Ref. 2) 990 krever 80 tommer i lengde, 32 tommer i bredde og 77 tommer i høyde. Den foldes opp for lagring og har hjul som enkelt kan transportere maskinen fra ett rom til det neste. En av de hyggeligste fordelene ved denne rimelige elliptiske er at den snaps sammen i tre trinn, slik at du kan starte treningsprogrammet ditt nesten umiddelbart.

Se inn i fremtiden

Når du bestemmer deg for å kjøpe hjemme treningsutstyr, anbefaler ACSM å lete etter minst ett års garanti. 990-Pro har en levetidsgaranti på rammen når maksimal brukervekt ikke overstiger 325 pounds. Maskinen har to års deler og et års arbeidsgaranti. Svinghjulet på maskinen veier 18 pund og gir en jevn rotasjon for en behagelig treningsøkt.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier