loader

Lacrosse Goalie Rules

Anonim

Målvakten på et lacrosse-lag tar ansvaret for å stoppe skudd fra motstanderne. Målvakten er ansvarlig for å holde forsvaret oppdatert på spill når det utfolder seg på banen, da han har den beste overordnede visningen. Målvakten er også en viktig del av lovbrudd fordi han må levere ballen til det mest fordelaktige stedet etter å ha stoppet.

Pinne

Målvakten bruker en annen pinne enn andre medlemmer av laget. Hans pinne er 10 til 12 inches bred i stedet for 6 1/2 til 10 inches bred. Målvakter kan holde stavene flytte og agn offensive spillere, for eksempel ved å holde stokken høy for å få et lavt skudd, se ut som et godt alternativ.

Målsett

Målvakten har bare lov til å berøre ballen med hendene når han står inne i målkransen. Målvakten og målvaktens varamedlemmer er de eneste spillerne som har lov til å være i krøllen eller til og med å bryte flyet av krøllen. Stedfortrederen kan gå inn i kretsen når det er omsetning, forsvaret har klar kontroll over ballen og målvakten er ute av krøllen. Når ballen blir løs eller går tilbake til angripernes kontroll, må saksbehandleren straks forlate seg.

stopper

Når en målvakt gjør et stopp og får kontroll over ballen, har målvakten fire sekunder for å enten bevege seg ut av krøllet med ballen eller for å passere ballen. Ingen spiller har lov til å berøre målvakten i løpet av disse fire sekundene. I ungdomslakker kan denne tidsrammen støtes opp til 10 sekunder.

Re-Entry of Crease

Hvis målvakten går ut av målet, slår ballen, må målvakten ikke gå inn igjen til ballen har blitt gitt til eller tatt av en annen spiller.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier