loader

Isometriske øvelser og stansekraft

Anonim

Isometriske øvelser er utviklet for å styrke kjerne musklene så vel som armene, bena og overkroppen. Som et resultat kan isometriske øvelser tilpasses for å styrke biceps og triceps, noe som forbedrer din stansekraft og hastighet. Mens du forbedrer teknikken og skjemaet ditt, øker også slagkraften, er isometriske øvelser en effektiv og lavspent måte å styrke armmusklene på.

Isometrisk Wall Punch

Denne isometriske veggenøvelsen vil bidra til å forbedre slagkraft og håndleddstyrke. Stå rett foran en vegg med knærne litt bøyd og ryggen rett. Gjør en knyttneve med en hånd og lene seg inn i veggen med knyttneve. Ifølge Expert Boxing, bør du skyve knyttneve direkte inn i veggen som om du kaster en slag som sitter fast i veggen. Skyv inn i veggen i 10 sekunder før du slapper av. Gjenta med begge armer til utmattet.

Plank Bridge

Denne isometriske øvelsen vil styrke triceps, biceps og kjerne musklene dine. Lig deg flatt i magen med beina dine forlenget og armer på sidene. Ta begge armene foran deg, hviler vekten på underarmen. Fra denne posisjonen skyver du på underarmen, løfter kroppen din fra gulvet og balanserer på tærne. Med ryggen din rett, hold denne posen i 10 til 30 sekunder. Gjenta to til tre ganger før du stopper.

Isometrisk intern rotasjon

Denne isometriske armøvelsen vil styrke din rotator mansjett så vel som skuldermuskulaturen, som indirekte forbedrer stansekraften. Stå i en døråpning med knærne litt bøyd og begge armene dine på sidene. Bøy høyre arm i albuen, til underarmen er parallell med gulvet. Fra denne posisjonen, legg hånden på døråpningen og trykk til du føler en sterk motstand. Hold denne posisjonen i 10 sekunder før du slapper av. Gjenta med begge armer før du er ferdig.

Side Bridge

Denne isometriske øvelsen vil styrke triceps og biceps. Ligg på høyre side med beina utvidet og høyre arm bøyd i albuen. Fra denne stillingen løfter du på høyre underarm, legger venstre hånd på venstre hofte. Hold bena sammen når du løfter hoftene og hold denne posen i 10 til 30 sekunder. Ifølge Sport Fitness Advisor, bør du gjenta denne øvelsen to til tre ganger før du stopper.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier