loader

Informasjon om NordicTrack CX 1000 Elliptical

Anonim

NordicTrack CX 1000 er en sammenleggbar, bakdrevet elliptisk maskin som kun er beregnet til privat bruk. Denne kompakte elliptiske er ikke laget for å håndtere de økte strengene i kommersiell bruk og tillater bare en maksimal brukervekt på 250 pounds. Opprinnelig produsert i 2008, vil du ikke finne denne elliptiske nye, men du kan finne brukte maskiner tilgjengelig til rabatterte priser.

Sett opp og brett opp

Når du setter opp CX 1000, må du sørge for at du har god klaring rundt maskinen. Det amerikanske rådet på trening anbefaler at du har minst 30 kvadratmeter ledig plass til en elliptisk hjemmekino. Når du ikke bruker CX 1000, kan du kaste den opp og lagre den i et skap eller et hjørne. For å kaste enheten, løft låselåsen og skyv hver pedalarm av hylsen. Løft pedalarmene til de festes til magneter på styret. Ta tak i håndtaket på baksiden av enheten og løft rammen til den låses i vertikal stilling. Flytt maskinen ved å vippe den fremover og rulle den på forhjulene.

Monter opp og gå

For å montere CX 1000, hold styrene og gå inn på den laveste pedalen. Plasser den andre foten på motsatt pedal og skyv pedalene fremover for å starte treningen og aktiver den elektroniske skjermen. NordicTrack anbefaler at du starter med en fremoverpedalretning, men du kan reversere bevegelsen for variasjon i treningsøktene. CX 1000 har tre pedal stride lengder, men du må justere dem manuelt ved å flytte justeringsbrakettene på vevarmen. Brukere med lange ben vil føle seg mer komfortable med lengre stridlengde og omvendt.

Ramp Up og Track Intensity

Juster intensiteten til treningen på CX 1000 på en av to måter: Endre pedalmotstanden eller endre pedalhastigheten. Velg mellom ti forskjellige pedalmotstandsnivåer ved å trykke opp- og nedpiltastene på konsollen. Spor treningsintensiteten din ved hjelp av pulsfølere på sidene av konsollen. Ta tak i konsollen med håndflatene dine over sensorene til din hjertefrekvens vises på displayet. NordicTrack advarer om at mange faktorer påvirker hjertefrekvensavlesningen, og det kan ikke være nøyaktig. Ikke bruk hjertefrekvenssensorene som erstatning for medisinsk utstyr.

Endre det opp

CX 1000 har to innebygde pulsstyringsprogrammer og åtte innebygde treningsprogrammer. Når du velger et pulsstyringsprogram, vil CX 1000 be deg om å velge en målpuls. Maskinen vil da automatisk justere pedalmotstanden og be deg om å endre pedalhastigheten for å opprettholde denne hjertefrekvensen. Når du velger ett av de åtte innebygde treningsprogrammene, deler CX 1000 treningen til et minutts segmenter. Det endrer pedalmotstanden og ber om ulike pedalhastigheter for hvert segment av treningen, selv om enkelte segmenter kan gjenta de samme intensitetsinnstillingene.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier