loader

Hydrodynamiske prinsipper for svømming

Anonim

Fluidhydrodynamikk spiller en rolle i en svømmers generelle ytelse, fordi kreftene som produseres i og ved vann kan enten øke eller redusere svømmerens hastighet. Ved å utdanne deg selv om væskes oppførsel og deres effekter på gjenstander, og de fire prinsippene for hydrodynamikk, kan du lære å svømme bedre og optimalisere resultatene dine.

Forward Power

Svømmere som lykkes med å mestre "løfte" forstår at ved hjelp av den, kan de skape en "sculling" -effekt, noe som igjen gir mer dreiemoment og kraft. Løft er den vinkelrettede kraften i forhold til arbeidsarmen og kommer til spill i freestyle fremdrift, hvor en svømmer utfører en konstant vindmølle-lignende armbevegelse for å drive seg fremover. Sculling styrker hjelper svømmere spare mer energi som kan brukes på et senere tidspunkt.

Senter for oppdrift

Du kan lære å bruke oppdrift til din fordel for å skjerpe dine svømmeøvelser eller teknikker. Fokus på din "senter for oppdrift" - identifiser regionen av brystbenet ditt som gir maksimal balanse mens du propellerer deg selv gjennom vann - å svømme mer dyktig ved å trykke øvre bryst i vannet. I sin tur bringer dette bena tettere sammen, etablerer balanse og reduserer dra når du fremdriver deg selv fremover. Du kan jobbe med dette konseptet for å forbedre brystet ditt, bakslag og kryp.

Maksimal hastighet

Svømmebassenger stresser viktigheten av å bruke løft og dra. Fremdrift er kraften som genereres av dine armer og ben for å drive deg fremover, og bruker løfte og dra for å maksimere hastigheten i freestyle svømming. Trekk bakover med hendene buede og vinkelrett på trekkretningen for å maksimere avstanden per slag. Du bør legge merke til en feiende bevegelse mens du fremdriver fremover, siden fremdrift utnytter så mye dra og løfte motstand som mulig i forhold til svømmerens håndstillinger.

Glattere slag

Når du kjører deg gjennom vannet med både armene og bena, vil du også bruke større muskelgrupper som brystet, øvre og nedre ryggmuskulatur og skuldre, for å generere mer dreiemoment og kraft og redusere mengden motstand betydelig fra dra. Når du utfører en skyvebevegelse når du har fullført armbevegelsen, vil du legge merke til mindre begrensning av kraften til å trekke, slik at du kan utføre jevnere slagbevegelser.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier