loader

Hvordan lære en ung offensiv linjemann å bli med sin blokk

Anonim

Det løpende spillet er det første aspektet som er relatert til offensiv fotball som trenere lærer unge spillere. Kjører med ballen handler om offensive linemen som går av linjen med scrimmage og åpningshull for løpende tilbake. Dette krever aggresjon, styrke, fotarbeid og kraft. Mens den opprinnelige eksplosjonen til den offensive lineman kan være ansvarlig for å gi tilbake en krone gjennom hvilken å løpe, holder evnen til å opprettholde denne blokken åpningen åpen og hjelper løpende tilbake å få ekstra meter.

 1. Flytt ut av din holdning øyeblikkelig ballen er knust og kjør hendene inn i brystet til defensive lineman. Du må levere et fantastisk slag med hendene dine for å få den forsvarsfulle linjeren å bevege seg bakover for å åpne et hull for å løpe tilbake.

 2. Kjør med føttene dine gjennom hele prosessen med å blokkere motstanderen din. Dette kalles å kutte føttene, og må opprettholde gjennom blokkeringsprosessen. Ta korte, raske trinn, og stopp ikke til du hører fløyten.

 3. Ta tak i defensive linjers jersey med hendene, slik at du kan styre ham til den ene siden eller den andre når du prøver å åpne et hull. Reglene gjør det mulig for den offensive lineman å bruke hendene under blokkeringsprosessen så lenge han griper motstanderens jersey foran og ikke sidene eller ryggen. Det er mye lettere å skyve defensiv lineman i en retning når du tar tak i ham.

 4. Kjør ham ned og til bakken for å fullføre blokken. Når du får den defensive linjemannen av føttene, kan han ikke bli involvert i taklen. Dette kalles en "pannekake" blokk fordi defensive lineman er flatt på ryggen - som en pannekake - og det er en ensidig seier for den offensive lineman.

  Tips

  Øv øvelser for å forbedre smidigheten din. Å være rask på føttene er en nødvendig ferdighet for en offensiv linjemann; men å være smidig - å kunne akselerere, avta, endre retning og opprettholde balanse - mens alle distraksjoner av spillet selv spiller rundt deg, vil forbedre spillet ditt.

  Advarsel

  Bruk aldri hjelmen din når du blokkerer motstanderen din. Dette er farlig, og det kan føre til alvorlig skade. Ledende med hjelmen i det åpne feltet kan også resultere i en straff.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier