loader

Hvordan lage en fleece sjal

Anonim

Fleece er et mirakel stoff: Det er et polyester stoff med en myk, viltaktig finish som er lett, men likevel varm. Kantene kan ikke smusses eller unraveles når de kuttes, og du kan velge ikke-sy, enkel frynsekant eller en enkel pisksting med kontrast eller tilsvarende tråd. Fleece er så brukervennlig at alle kan lage klær og kaster. Det er også økonomisk, noe som gir deg enda flere valg for mønstre og farger for å matche garderoben din uten å bryte banken.

 1. Spred fleece på en stor, jevn, flatt overflate. Du kan lage et rektangulært sjal eller en trekantet. For begge stiler trenger du minst 60 tommer med 30 tommer fleece. Bruk målebåndet til å firkantet stykket - alle hjørner skal være 90 grader og kantene skal være rett, ikke koniske. For et trekantet sjal fold den kvadratiske fleeceen i halv for å danne en 30-tommers firkant. Klipp på frie kanten - ikke på foldet kant - fra hjørne til hjørne for å lage trekant.

 2. For å fullføre det rektangulære sjalet måler du 4 tommer oppover fra hver kortside. Merk med kritt. Klipp 1/4-tommers til 1/2-tommers brede striper for å lage frynser. Skyll av skredens kritt. Legg lange kantene av, eller sy en kant med piskesting for hånd. For å gjøre en piskesting, ta nålen fra baksiden til forsiden og "pisk" den over kanten og bring nålen gjennom igjen fra baksiden til forsiden. Hold hullene ca 1/2-tommers fra hverandre. På slutten av råkanten knytter du en knute i tråden og klipper overskuddet bort.

 3. For å fullføre det trekantede sjalet, pisk sting det hele veien rundt eller pisk sting den ene langsiden og frynsene på de to korte kanter. Eller fest en silke dusk til hvert punkt, som passer godt med piskesting, spesielt hvis tråden passer eller kompletterer duskfargen. For å feste kvastene, tråd toppløkken gjennom en stor nål og pass nålen gjennom fleeceen rundt 1/2-tommers vekk fra hvert punkt. Fjern nålen og mate kvasten gjennom løkken og trekk for å sikre den.

  Tips

  Hvis du ikke har skarpe sakser, kan du bruke et skjærehjul - som en pizza cutter - og et spesielt skjærebrett.

  Hvis du pisker sokkekantene, kan du bruke enten tråd eller tung, kontrastfarge.

  Advarsel

  Et skjærehjul er i utgangspunktet et rundt knivblad. Sørg for at arbeidsområdet ditt er godt opplyst slik at du kan se hva du gjør.

  Hvis du bruker et skjærehjul, må du sørge for å bruke et spesielt, selvopprettende skjærebrett som en base. Hvis du bruker skjærehjulet på et nakent bord eller en overflate, vil den bli kuttet og ødelagt.

  Pass på at saksene dine er skarpe. Fleece er fuzzy og kan bli fanget i saks hvis de er kjedelige.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier