loader

Hvordan finne en Bowflex Treadclimber

Anonim

Bowflex TreadClimber er en treningsmaskin designet for å gi deg en full kardio trening. For å bruke Bowflex TreadClimber, går du i væskebevegelse langs fotpedalene. Funksjonene inkluderer tilpassbare treningsprogrammer, LED-skjerm, hurtigstartsmeny, trådløs hjertefrekvensmåler og kalorier og tidsindikator. Bowflex TreadClimber-modellene inkluderer TC5500, TC5000 og TC3000.

  1. Gå online for å finne en Bowflex TreadClimber. Mange nettsteder har Bowflex TreadClimber til salgs. For eksempel, Amazon.com selger treningsutstyret fra Bowflex, og gir også lenker til andre selgere som har TreadClimbers tilgjengelig.

  2. Finn en Bowflex TreadClimber fra den offisielle Bowflex-katalogen. Bowflex utgiver regelmessig en produktkatalog som inneholder alle deres treningsprodukter til salgs, inkludert TreadClimber. Du kan be om en katalog eller se på Internett-versjonen fra den offisielle Bowflex-nettsiden.

  3. Besøk en sportsbutikk som bærer en linje av Bowflex Treadclimber. Som et eksempel har Sportsmyndigheten TC3000 til salgs på deres utsalgssteder, samt online. Butikken har ofte gratis frakt på Bowflex treningsutstyr.

  4. Kontakt en brukt og renovert selger av treningsutstyr. Hvis du er ute etter en lavprisversjon av Bowflex TreadClimber, kan du bruke en treningsutstyrsforhandler. Et eksempel på en online forhandler med Bowflex Treadclimbers er Fitness Direct USA.

    Tips

    Hvis du vurderer en brukt Bowflex TreadClimber, må du sørge for at du vet nøyaktig tilstanden før du kjøper. Kontroller at alle deler er i orden, og finn ut sist gang maskinen ble servisert. Finn ut om du vil bli dekket under den opprinnelige garantien også. Husk at hvis du kjøper en Bowflex Treadclimber online og leverer den til ditt hjem, vil du være ansvarlig for montering.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier