loader

Hvordan bli en bedre volleyballspiller

Anonim

Volleyball er en fartsfylt, atletisk sport som krever et godt nivå av fysisk og mental kondisjon. For å lykkes, må volleyballspillere ha raskhet, smidighet og en rekke tekniske volleyball ferdigheter. Volleyballspillere bør trenge regelmessig på en energisk måte for å forbedre ferdigheter og kondisjon.

  1. Utvikle muligheten til å dekke et stort område av bakken. Hastighet og smidighet er avgjørende ferdigheter for en volleyballspiller, ettersom du må bevege deg raskt på forfølgelse for å få ballen over volleyballnettet og å sette opp lagkameratene dine. På forsvaret må du ha muligheten til å hoppe høyt for å blokkere og holde baller fra bakken med refleksstopp. Plyometrisk trening som involverer begrensende og hoppende øvelser utvikler kraft og et sterkt vertikalt sprang. Hastighet og fleksibilitetstrening, for eksempel sprints eller fotverkstiger, vil øke din evne til å bevege deg raskt rundt volleyballbanen.

  2. Fokusere treningsøktene dine. Snarere enn å skumme over en rekke ferdigheter, er det best å fokusere en volleyballøvelsesøkt på en bestemt ferdighet eller aspekt av spillet. For eksempel, start en spiking praksis ved å spiking ballen fra hånden din for å bli vant til teknikken. Kast ballen i luften til deg selv og spik den over et volleyballnett. Fullfør økten ved å spiking baller sendt til deg av en lagkamerat, og øke vanskeligheten ved hver økt ved å inkludere en motsatt blokker.

  3. Øk din taktiske kunnskap om spillet. Å vite når du skal være aggressiv og når du skal sette opp en bedre plassert lagkamerat. Defensive volleyball ferdigheter er også maksimert når du er klar over opposisjonens mulige strategi. For eksempel, gjenkjenne når et lag går tom for berøringer, og plasser deg selv for en blokk på volleyballnettet dersom en opposisjonsspiller er klar til å sette opp en lagkamerat.

    Tips

    Utvikle en rekke offensive og defensive volleyball ferdigheter. Offensivt, bør du ha god fotarbeid og bestått evne. Du bør også ha muligheten til å sette ballen for en lagkamerat eller spike det selv. Forsikre deg om at du kan blokkere motsatt pigger på nettet og holde ballen fra bakken med en grave eller dykkespare.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier