loader

Hot Yoga fordeler

Anonim

"Hot yoga" er det generelle uttrykket for yoga som utføres i et klimastyrt studio med varme og fuktighet som er jaktet opp til tropisk intensitet. Den opprinnelige varme yogaen, Bikram, krysser den opp til 105 grader Fahrenheit og kaster i en bonus på 40 prosent fuktighet, slik at du virkelig føler at du er i Sør-India.

Andre varme yoga-studioer kan ikke være like ekstreme, men teorien er den samme: å gjøre yoga i høy varme gir gode helsefordeler som bare ikke skjer ved romtemperatur, eller det er hevdet. Noen mennesker opplever dette som lykke, mens andre anser det som en 60 til 90 minutter (avhengig av klassen) i et helvete som er bra for dem.

Hva er fordelene med hot yoga? Selv om det ikke er mye vitenskapelig forskning som utforsker spørsmålet, har flere studier blitt gjort. Det åpne spørsmålet er om hot yoga gjør noe for deg som regelmessig yoga ikke gjør.

Bedre søvn

Varme slapper av muskler og fremkaller søvnighet, så det er ikke overraskende at varm yoga kan bidra til å forbedre søvn. Nitti-fire prosent av deltakerne i en 2014-studie i International Journal of Clinical and Experimental Medicine rapporterte en bedre søvnkvalitet da de gjorde Bikram regelmessig i ett år.

Kast fat på ilden

Folk som gjør het yoga har blitt vist å oppleve vekttap. En 2014-studie av 50 middelaldrende, overvektige kvinner i International Journal of Clinical and Experimental Medicine viste at etter ett år med å gjøre het yoga regelmessig, har de mest erfarne kroppsfett og forbedrede fysikk. Det hjelper at det er en ekstra metabolsk fordel å trene i et varmt rom: kroppens forhøyede temperatur øker sitt energiforbruk, noe som gjør at den bruker så mye som 10 til 40 prosent mer energi.

Forbedret blodsukker

Varm yoga kan forbedre blodsukkernivået, spesielt hvis du bærer overvekt, ifølge en 2015-pilotstudie i Journal of Bodywork and Movement Therapies. Glukosepoengene ble signifikant forbedret for eldre, overvektige deltakere som fikk en glukosetoleranse test før og etter en 8-ukers Bikram-intervensjon.

Økt fleksibilitet

Selvfølgelig vil noen yoga ferdig halvveis rett øke fleksibiliteten din. Men strekker seg når muskler, sener og leddbånd er hyggelige og varme gir en ubestridelig fordel, muligens muliggjør dypere strekker. Du trenger ikke å være i 100 graders varme for å få musklene varmes opp, men det er sikkert en måte å gå.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier