loader

Morsomme golf turneringsspill

Anonim

Populære spill

  Scramble: Lag med to eller fire spiller det beste skuddet etter hvert slag. Med utgangspunkt i stasjonen bestemmer spillerne hvilken skudd som er best, så spiller alle sine neste ball derfra. Dette fortsetter til ballen er holed.

  Texas Scramble: Dette ligner Scramble format, bortsett fra at fire stasjoner av hver spiller må brukes i løpet av runden. Dette fjerner enhver fordel et lag kan ha fra en spesielt sterk driver.

  1-2-3 beste ball: Spilt av lag med fire spillere. På slutten av det første hullet er den laveste poengsummen blant de fire registrert på scorecard. På slutten av det andre hullet registreres de laveste to resultatene. På slutten av det tredje hullet registreres de laveste tre poengene. Dette mønsteret (1-2-3) gjentas gjennom runden.

variasjoner

  Flagg eller gravstein: Hver spiller får et gitt antall skudd for hele runden. Dette kan være en standard tildeling eller en funksjon av et spillers handikap. Etter at de tildelte skuddene er spilt, er et flagg med spillerens navn på den plassert for å markere plasseringen av sitt siste skudd. Den lengste etter at spillet konkluderer vinner.

  Blinde ni: Spilt som en scramble-turnering, men bare ni av 18 hulls telling. Arrangørene bestemmer hvilken runde på ni hull som teller, men kunngjør det ikke før spillet er ferdig. Dette kan være spesielt underholdende i turneringer der mer enn 18 hull spilles.

  Ærlig John: Hver spiller legger inn en like innsats til en pott og gjetter hva han vil score på den runden. På slutten av spillet, vinner spilleren hvis prediksjon er nærmest.

Add-ons

  En eller flere av disse morsomme konkurranser kan legges til noe golfspill. Spillere bruker vanligvis en liten mengde på hver konkurranse.

  Kjørkonkurranse: Spill for å se hvem som kan slå den lengste stasjonen eller som treffer fairwayen mest konsekvent.

  Putting contest: Spill for å se hvem som treffer de minste putter eller de lengste putter.

  Tippekonkurranse: Hit et brikkeslag fra hvor som helst mellom 20 fot og 100 fot ut. Spilleren hvis ball lander nærmest hullet vinner.

  Bunker skuttkonkurranse: Spill en bunker skutt hvor som helst fra grønn side til 100 meter ut. Spilleren hvis ball lander nærmest hullet vinner.

  Ferdighetskonkurranse: Prøv en 20-fots putt, 40-fots chip shot og en green bunker shot. Spilleren hvis ball lander nærmest hullet på hvert skudd vinner.

  Pick-up pinner: Etter hvert hull fjerner den vinnende spilleren en klubb fra loserens pose og plasserer den i sin owm pose for resten av runden. De fleste spillere vurderer putter-grensene.

  Tre-klubben monte: Spillere har lov til å velge bare tre klubber (i tillegg til en putter) for spill over hele løpet.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier