loader

Morsomme fotballfakta for barn

Anonim

Fotball kan ikke ha ganske samme amerikanske cachet som baseball og eplepai, men det er fortsatt en nasjonal tradisjon. Selv om du ikke spiller spillet, ser på den raske handlingen, kan vanskelige spill og hardt slår takler være en spenning. Du kan forbedre spillet enda mer med noen morsomme fotballfakta som inkluderer litt historie og legende.

En sikkerhet er ikke veldig trygg

Ett spill kalles en sikkerhet, men er ikke veldig trygt i det hele tatt for laget som blir taklet. Sikkerhet skjer når forsvaret tar tak i det offensive laget i sin egen endezone, et sted som det offensive laget ikke vil være. Laget som takler den motsatte spilleren får to poeng for å holde det andre laget stoppet i sin endezone. Safetier er ikke så vanlige i profesjonell fotball, det er morsomt Trivia-nettstedet, så det er en stor avtale når lagene scorer en.

Posisjoner si hva spillerne gjør - vanligvis

Ikke bli forvirret av alle de forskjellige fotballposisjonene, da de fleste beskriver hva slags handling en spiller vanligvis gjør. Kickers spark. Punters punt. Running backs løp med ballen. Brede mottakere er gutta som fanger eller mottar ballen etter at de løper opp i feltet. The quarterback ... vel, han kaster ballen eller hender den av til å løpe rygg. Quarterback sikt kommer fra rugby, hvor quarterback ville stå en fjerdedel av veien tilbake på banen fra fremspillerne, forklarer Word IQ.

Alle elsker Quarterback

The quarterback får mye oppmerksomhet og er ofte stjernen til laget, selv om ingen lag jobber uten samarbeid fra alle. The quarterback er midt i handlingen. Han er vanligvis fyren som griper ballen rett etter at den er snappet, kaster den deretter til en av sine mottakere, håndterer den til å løpe tilbake eller prøver å kjøre med ballen selv. En veldig kjent quarterback er Joe Montana, som spilte for San Francisco 49ers. Han var på vinnende laget i fire Super Bowls og kåret til Most Valuable Player i tre, IX Games-nettsiden notater.

Pantyhose og Chunky Soup

Noen spillere blir kjent for andre ting enn deres spilleferdigheter. Joe Namath var en bemerkelsesverdig quarterback for New York Jets, men har også et annet krav til berømmelse: han var en TV-pitchman for strømpebukser. Namath godkjente Beautymist-merket av strømpebukser på 1970-tallet, og sa at han ikke hadde på seg dem, men hvis de fikk beina til å se bra ut, kan de få kvinner til å se bra ut. Noen ganger følger overtroelser fotball rundt, som Campbell's Chunky Soup legend. Enhver profesjonell fotballspiller som har sitt bilde på suppen kan, historien går, ender opp skadet eller ellers ute av rampelyset. Legenden kan være sant, forklarer Snopes nettside, eller det kan det ikke. Det er mange grunner til at spillerne blir skadet eller forsvinner fra spotlighten - og å være på suppe kan før det skjer bare være en tilfeldighet.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier