loader

Øvelser for middelaldrende kvinner

Anonim

Ifølge American College of Sports Medicine, bør alle sunne voksne under 65 år, uavhengig av kjønn, gjøre kardio øvelse tre til fem ganger i uken, avhengig av treningsintensitet, og delta i treningsøkter på to ganger i uken.

Likevel blir noen kroppsdeler gjenstand for særlig bekymring, eller kanskje urettferdig gransking, når en kvinne går i middelalderen. Enten det er rettferdig og politisk korrekt eller ikke, hvis du er en middelaldrende kvinne som er interessert i å trene for å "forbedre" visse områder i kroppen din, er du absolutt ikke alene.

lunges

AskTheTrainer.com rangerer lunges som en av de mest effektive benøvelsene. Din quads, hamstrings, glutes, adductors og kalver jobber sammen for å stabilisere og flytte kroppen din. Lunges trener også dine muskler og nerver for å jobbe sammen i bevegelser du kan utføre i hverdagen, for eksempel å balansere eller flytte et objekt lavt til bakken. Endeløse lungevariasjoner eksisterer for å holde treningen både utfordrende og interessant når du blir sterkere.

Begynn med grunnleggende walking lunges. Stå firkantet, føttene hoftebredde fra hverandre. Ta et stort skritt fremover med høyre ben. Slipp hoftene rett ned mellom føttene til begge knærne er bøyd i 90 graders vinkel. Juster stridlengden, om nødvendig, for å oppnå dette. Stå opp, skift vekten på høyre ben og flytte hoftene fremover. Gjenta på venstre side, og fortsett deretter vekslende ben når du beveger deg fremover.

dips

Dips styrke din triceps, den pushing muskel i baksiden av armen din. Å bygge sterke, tonete triceps muskler bidrar til å forhindre under-arm jiggle, og gir deg velskapte, veldefinerte øvre armer i stedet. Dips etterligner også bevegelser du kan utføre i hverdagen, for eksempel å skyve tungt dagligvarer over telleren eller skyve deg opp fra gulvet.

Hvis du ikke kan gjøre full dyp ennå, kan du prøve den assisterte dukkert i treningsstudioet. Ta tak i en dyppestang i hver hånd, håndflatene vendt inn, og legg knærne eller føttene på støttestangen. Bøy armene og lene seg litt fremover mens du senker kroppen mellom stengene. Stopp når skuldrene er i nivå med albuene og trykk tilbake til startposisjonen; maskinens motvekt reduserer hvor mye kroppsvekt du løfter. Gjenta.

cardio

I motsetning til populær myte er det ikke slikt som spotreduksjon. Selv om du trener musklene dine for å utvikle en godt skulpturert midseksjon eller bakre ende, vil du ikke kunne se fruktene av arbeidet ditt før du har brent av nok kalorier til å brenne fettet kroppen din har lagret over. Alt som får store muskelgrupper, som hofter, lår, rygg eller bryst, beveger seg rytmisk, vil bidra til å forbrenne kalorier, møte ACSMs treningsanbefalinger og smelte bort pundene for å avsløre den slanke, slanke du venter under.

Kardio øvelser som å løpe på tredemølle, fotturer, sykling eller dans gir også en rekke andre fordeler som vil hjelpe deg godt i hverdagen, inkludert forbedret humør, bedre utholdenhet, sterkere immunsystem og redusert risiko for å utvikle tilstander som hjertesykdom og høyt blodtrykk, ifølge Mayo Clinic.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier