loader

Kalvøvelser på tiptoes

Anonim

Kalvene kan være vanskelige muskler å jobbe, men å gjøre øvelser på tærne er en av de beste måtene å isolere dem for vekst. Det er en rekke enkle øvelser gjort på tærne som gir deg de resultatene du vil ha i kalvene dine. Gjør disse øvelsene mens du er igjen på tærne, isoler kalvemuskulaturen. Sterke kalver tillater mer eksplosive bevegelser, bidrar til å forhindre ankelskader og fremhever bena.

Sittende kalv hever

Den sittende kalveinngangen er en av de beste øvelsene for å isolere kalvene dine. Det er viktig å justere setet på maskinen og fotstøtten slik at du hviler komfortabelt. Hælene dine vil være nær gulvet med tærne hviler på fotstøtten. Løft dine hæler fra bakken for å skyve vekten opp og hold vekten på høyeste punkt i ett sekund. Kalvene dine vil bli bøyd og hæl av bakken så langt de kommer, med tærne spisset. Ta langsomt vekten ned under kontroll til du er igjen i startposisjonen. Hvis du ikke har tilgang til en maskin, kan denne øvelsen gjøres i en stol med vekter som hviler på lårene dine og et blokk eller aerobic trinn plassert under tærne.

Stående kalvløft

Stående kalvløftninger kan gjøres med en vektstang eller dumbbells. Hvis du bruker en vektstang, velg en vekt som du kan klare og hold balansen med. Sett barbell over skuldrene dine som du ville for et knep. Hvis du bruker dumbbells, hold en i hver hånd ved sidene dine. Løft opp på tærne, pause øverst på treningen og gå tilbake til startposisjonen på en kontrollert måte. Øvelsene kan også improviseres med et treblokk eller aerobic-trinn hvis det er nødvendig.

Trinn Ups

Du trenger en boks stabil nok til å stå på eller trapper som du kan ta et overdrevet skritt på. Denne øvelsen kan gjøres med eller uten håndlister. Sørg for å bruke en vekt du kan opprettholde balansen din med. Trinn på boksen og med motsatt ben kjøre kneet så høyt som mulig. Ikke la hælen røre ved boksen mens du ruller opp til tærne. Bevegelsen skal føles som å hoppe av en fot. Alternative ben for å sikre at begge kalvene jobber likt.

Hoppetau

Dette kan virke som en enkel øvelse, men hoppetau er en av de beste måtene å bygge kalvene dine mens du bor på tærne. For erfarne hoppelappere virker det lett, men hoppe roping tar tid og tålmodighet. Mens du hopper, hold lys på tærne. Når du blir dyktig nok til å hoppe i lange perioder uten å snuble over tauet, blir det også en utmerket cardio øvelse. Å holde på tærne vil fokusere mesteparten av kroppsvekten på kalvenes styrke og størrelse. Hopptau har vært en stift av boksere og andre trener for å bygge utholdenhet og styrke i kalvene sine.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier