loader

De beste kvinners terrengsykler

Anonim

Terrengsykler gir deg friheten til å forfølge de mest spennende stiene i det store utendørs. En terrengsykkel er spesialdesignet for terrengbruk med brede knobbydekk og en tøff, slitesterk ramme. De beste terrengsykkelene til kvinner er designet spesielt for de unike forholdene til den kvinnelige kroppen, som er forskjellig på viktige områder fra proporsjoner funnet hos menn. Med en kvinners spesifikke design, eller WSD, får du mye bedre passform.

Designet for deg

En kvinners spesifikke designfunksjoner endret topprør- og seterørmålinger som justerer seg bedre med gjennomsnittlig proporsjoner av kvinner. Kvinner har vanligvis lengre ben enn menn i forhold til høyden. I tillegg krever en kortere torso og armlengde kortere rekkevidde i topprøret for optimal kjørestilling. Kvinners spesifikke terrengsykler bruker lengre setrør og kortere topprør for å kompensere for disse forskjellene i proporsjon og kommer vanligvis i mye mindre rammestørrelser enn menns varianter for å tillate petite bygg fra noen kvinnelige syklister.

Bli vill i stil

En kvinners spesifikke terrengsykkel trenger fremdeles alle mulighetene til en motorsykkel, så se etter funksjoner som fjæring i rammen og gaffel, ekstra klaring for store dekk og slitesterk rammemateriale som stål og karbonfiber. En terrengsykkel designet spesielt for kvinner, vil også ha et bredere sete og smalere styrer for å passe til de smale skuldrene og de store hoftene til de fleste kvinner. Sykkelmålinger er en tilnærming, ikke en eksakt vitenskap, så vær klar til å gjøre mye test på sykler bygget for begge kjønn for å finne en perfekt passform.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier