loader

De beste svømmingstrenene

Anonim

De beste treningsøktene avhenger av treningsnivå og mål. Siden svømming er en all-body treningsopplevelse, får du fordeler ved å være i vannet og prøve noen få slag. Hvis du bare begynner, inkorporerer en god nybegynner alle slag mens du stoler på det grunnleggende. Hvis du er en avansert svømmer, kan tekniske øvelser som bryter ned ditt slag, holde form og opprettholde et effektivt slag. Og hvis du bruker vannet til et generelt treningsregime uten å fokusere på kardiovaskulær kondisjon, så kan øvelser med en strandball hjelpe deg med å få stranden tilberedt.

Grunnleggende trening

Start med en oppvarming av fire runder av freestyle etterfulgt av to runder av freestyle og spark. Følg med et enkelt runde av hvert slag: freestyle, breaststroke, backstroke og butterfly. Fokuser mindre på teknikken din og mer på å komme til slutten av fanget. Hvil i 30 sekunder på slutten av hvert runde. Avslutt med en kul ned på fire runder av freestyle og to runder av ditt foretrukne spark. Prøv dette i tre uker, tre ganger i uken. Når du føler deg komfortabel, øk avstanden til hvert enkelt slag til to runder, og deretter tre.

Avansert trening

Avanserte svømmere ser etter en kardiovaskulær trening og gode teknikk øvelser. Bryt settene dine ved å inkludere øvelser. Start med 12 runder av freestyle etterfulgt av åtte runder av freestyle kick. Deretter gjør du et slagbor på brystet, med fokus på din glid - se hvor langt du kan glide med hvert slag - og puste hverandre slag i åtte runder. Deretter svømmer du 15 runder med freestyle-trekk, bruker en bøye og drar padler for å jobbe i ryggen og armmusklene. Deretter fokuserer du på din sommerfuglspark, ved hjelp av en kickboard for åtte runder. Deretter svøm to runder, 10 separate tider, ved hjelp av et slagtak og tidsboring. - Svøm to runder, telle hvert runde og legg til tiden. Arbeid med å telle det samme for hvert sett, eller redusere det. Kjøle ned med 10 runder av freestyle.

Kjerneopplæring

Kjerneopplæring bruker ryggen, abs og mange andre muskler i kroppen din for å holde kroppen din frisk og passform. Vann gir motstand for en konstant treningsøkt og gir et fullt spekter av bevegelse. Start med et kast. Ta tak i din strandkule og ligg på ryggen med ballen festet foran kroppen din. Prøv å rulle over, kjøre skulderen ned og hoften opp. Fullfør 10 ruller. Hvis du finner dette for vanskelig, kan du prøve å rocke fra side til side.

Deretter hodet til dypt vann og skalle med hendene. Forleng bena rett ned. Ta ett ben i midjen, tærne peker. Hold i 10 sekunder, så saks spark og bytt ben, hold igjen i 10 sekunder. Fullfør 10 repetisjoner før du hviler. Dette kan gi en utfordrende kjerne trening.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier