loader

De beste øvelsene for ømme hofter og knær

Anonim

Når alt du vil gjøre er sykepleier smerten du føler i knær og hofter ved å sitte stille, er det på tide å stå opp og flytte. Strek og styrke musklene rundt knær og hofteledd med øvelser som vil bidra til å holde deg mobil og redusere forverringen av nagende smerte. Hent fremover fra legen din før du utfører disse eller andre øvelser for ømme hofter og knær.

Fleksibilitetsøvelser

Stretching øker fleksibiliteten og reduserer muskelspenning som kan føre til smerte i hofte og kneledd. Muskler som er tette skader lettere enn å gjøre fleksible muskler. Fleksibilitetsøvelser hindrer også muskler fra forkorting. Forkortede muskler trekker noen ganger på knær og hofter og forårsaker smerte. Etter styrketrening blir musklene ømme naturlig som en del av gjenopprettingsprosessen, men strekk gjør at du føler deg mindre smerte. En enkel fleksibilitetsøvelse for hofter og knær er hamstringstrekningen. Sitt på bakken med beina rett og bøy fremover i hofteleddet med ryggraden rett. Du føler dette strekker seg langs baksiden av hofter, lår og knær.

Styrke øvelser

Styrkeøvelser for musklene rundt hofter og knær gir bedre støtte til leddene. En styrketrening for quadriceps musklene som strekker seg i knærne og bøyer hofter, er veggen. For å utføre en veggklippe, stå med ryggen mot veggen, bena rett og føtt ca 2 meter fra veggen. Bøy knærne og skyv ned veggen til lårene er parallelle med bakken.

Kardiovaskulære øvelser

Å trene på en elliptisk trener maskin har liten innvirkning på hofter og knær, slik at du kan styrke musklene og forbedre kardiovaskulær kondisjon uten å skade skjøtene dine. Bare husk å holde knærne justert under hoftene dine i stedet for å la vekten falle innover. Når knærne kollapser mot hverandre, lider kneleddene fordi benmuskulaturene ikke lenger holder vekten din, men i stedet stoler på leddbåndene for å gjøre arbeidet. En annen effektiv form for kardio trening er å bruke en robåmaskin. Robotmaskiner er gunstige for personer med smerter i underkroppen, inkludert hofter og knær.

Vannøvelser

Å trene i varmt vann lindrer muskelsmerter. Det tar også vekt på hofter og knær på grunn av oppdrift, slik at du kan gå, svømme eller gjøre vann-aerobic med liten eller ingen innvirkning på leddene dine. Du kan også gjøre styrkeøvelser i vannet og til og med bruke skumputer for mer motstand fra vannet.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier