loader

Det beste merket av skibriller

Anonim

De av dere som har brukt litt tid på bakken, vet at et flott par beskyttelsesbriller kan gjøre din ski- eller snowboardopplevelse så mye morsommere. Konstant tåke, ukontrollert refleks fra det glitrende sollyset som hopper av den rene hvite snøen eller en dårlig passform som krever konstant tilspenning, kan sette demper på det beste av snødager. Det er flere faktorer å vurdere når du velger et nytt sett med beskyttelsesbriller, inkludert polarisasjon; objektivdesign for de rette skiforholdene; anti-tåke egenskaper, for eksempel god ventilasjon; og en solid passform.

Oakley

Oakley gjorde den beste skibrilleristen i både Galt Techs kjøpeguide og fra redaktørene til "Freeskier" magazine. De er kjent for ekstrem komfort og et bredt objektiv, noe som gir stor perifert syn. Oakley beskyttelsesbriller gir en trippel skumpakning for komfort og godt plassert ventilasjonshull for anti-tåke kontroll. De beskytter også synet ditt og reduserer blendingen med Plutonite-linsematerialet, som filtrerer ut 100 prosent av alle UVA-, UVB- og UVC-stråler.

Smith

Smith beskyttelsesbriller laget den "beste listen" av både "Freeskier" og "Ski" magasiner. De leveres med to utskiftbare linser og sport er et raskt skiftende linse system. Du kan starte med et objektiv for flate, overskyne dager, og når solen begynner å strekke seg gjennom, bytt til en speilobjektiv. De kommer også med en patentert Vaporator Lens-teknologi for å forhindre tåke. I tillegg gjør deres mindre ramme dem kompatible med hjelmer.

Anon

Anon er et annet merke som tilbyr utskiftbare linser, et klart pluss i de varierende ski- og snowboardforholdene, hvor været og belysningen kan skifte seg raskt. Deres system har 12 magneter som holder linsen på plass ved seks kontaktpunkter og gir mulighet for enkel bytte. De tilbyr hele spekteret av linsetoner som dekker det synlige lysoverføringsspekteret og inkluderer tints beregnet for blåbærdager, delvis skyet dager og grå, overskyne dager. De tilbyr også full perimeterkanalventilasjon og kjemisk etset anti-tåkebehandling for å holde visjonen krystallklar.

Zeal

Hvis du er ute etter å filme dine dødsdyktige hopp eller bare ta en vakker vårdag i bakkene, har Zeal en briller med et innebygd HD-kamera som tilbyr både video- og bildefunksjonalitet. Deres anti-tåke, polariserte 170 graders linse gir et bredt fokus og klar syn med 100 prosent UV-beskyttelse. Den lille visningssøkeren er nederst til høyre på beskyttelsesbrillen din, og du får omtrent tre timer kameratid på full ladning. Det vil være litt større enn den typiske beskyttelsesbrillen din, men hvis et høyteknologisk, håndfritt kamera er det du leter etter, kan det ekstra massen bare være verdt det.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier