loader

Fordeler med Dynamic Quad Stretches

Anonim

Dynamisk strekking forhindrer sportsskader ved å varme opp musklene ved å bruke jevn bevegelse og bevegelser. I motsetning til ballistisk strekk, når du utfører en dynamisk quad strekning, du ikke sprette eller rykke inn i bevegelsene, noe som kan forårsake skader. En dynamisk quad strekning er også forskjellig fra den mer vanlige statiske stilen med quad stretch, som du holder i en jevn stilling på toppen av strekningen.

Når skal du bruke Dynamic Stretching

Dynamisk strekk er spesielt nyttig under oppvarmingen før du trener, fordi strekkene simulerer bevegelsene du skal utføre mens du trener. Hvis du bruker sport som involverer dine quads, slik som å løpe, hoppe, sparke og hakke, vil glatte dynamiske strekker lette tettheten i quads gjennom hele spekteret av bevegelse. I tillegg stimulerer dynamiske strekker quads 'strekkreflekser for å forberede dem til raske, eksplosive bevegelser. På den annen side er statisk strekking mer egnet for å forbedre total quad-fleksibilitet.

Walking Lunges Stretch

Walking lunges er ideelle for enhver øvelse eller sport som krever quad bevegelse, men er spesielt nyttig for å forberede quads for eksplosive bevegelser, for eksempel sprinting og hopping. Ikke bruk vekt mens du utfører denne dynamiske strekk - denne øvelsen er designet for å øke fleksibiliteten, ikke quadstyrken. Legg hendene på hoftene dine. Ta et langt skritt fremover og ta baksiden av kneet ned mot gulvet, beveger seg i sakte, stabile bevegelser. Trykk langsomt opp og trapp tilbake foten til neste fot. Ta et langt skritt videre med den andre foten din. Ta 10 til 20 trinn eller gå til du føler at quad din jevnlig løsner seg.

Heel to Butt Stretch

Hælen til butt dynamisk strekk er en variasjon av den statiske strekken som bruker den samme bevegelsen. Strekningen retter seg mot både quads og hip flexors. Stå med føttene på hoftene bredde fra hverandre, enten å holde på en skinne eller veggen, eller koble kjernen til balanse. Ta med høyre hæl mot baken din. Ta tak i foten din og ta det jevnt i baken din. Slip foten til stående stilling. Gjenta øvelsen på venstre side. Bruk væske bevegelser, ikke pause på toppen av strekningen. Gjør strekningen 10 til 20 ganger på begge bena.

Kneeling Stretch

Den knelende dynamiske strekk gir en dyp strekk av quads og hip flexors. Start i en kneeling "forslag" posisjon med høyre fot plantet fast fremover. Legg begge hender på høyre lår for å opprettholde balansen. Trykk hoftene sakte fremover til du føler en strekk i venstre quad. Frigjør strekningen, flytt hoftene tilbake til nøytral. Gjenta bevegelsen fem til ti ganger, ikke pause i hver ende av bevegelsen. Bytt ben og strekk høyre quad.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier