loader

Baseball informasjon for barn

Anonim

Hvis barnet ditt er en av de millioner av ungdommer som er kløe for en sjanse til å spille spillet som heter America's tidsfordriv, så er det litt info om baseball som du kanskje vil vite.

regler

Ulike regler regulerer forskjellige ligaer, inkludert videregående skole, høyskole og profesjonelle. Reglene for de fleste organiserte barna spill er laget av Little League, som har ligaer over hele verden for mer enn 2 millioner barn. Reglene dekker ikke bare spillets spill, men hva slags utstyr kan brukes, og hvordan feltet skal gjøres. Barn i liten league spiller vanligvis seks innings, men i spesielle tilfeller kan trimmes til fire.

lag

I organisert baseball er ni spillere på et lag: en pitcher, catcher, første, andre og tredje basisspillere, en shortstop og tre outfielders. Avhengig av ligaen, kan et lag få lov til å ha et begrenset antall spillere på ruteren for å spare på utgifter eller sørge for at alle får mulighet til å spille. For morsomme spill, hvis du ikke finner 18 barn å spille, kan du fortsatt ha et spill med et mindre antall spillere på et lag. Hvis du har et oddetall, kan en spiller spille på begge lag.

flaggermus

Bats kommer i forskjellige vekter og lengder, avhengig av hvordan du spiller. Hvis du er sterk, kan du svinge en tyngre flaggermus, som bidrar til å slå ballen lengre. En lettere flaggermus kan slå ballen langt, fordi det er lettere å svinge, så flaggermusen går raskere når den møter ballen. En lengre flaggermus er vanskeligere å svinge, men fordi enden av flaggermuset tar lengre tid å nå ballen, bygger den opp mer fart, og det hjelper også med å slå ballen langt.

hansker

Ikke alle spillere på et baseballlag bærer samme type hanske. Det er fem typer hansker, basert på hvilken posisjon spilleren spiller. Pitchers, catchers og første basemen har sin egen type hansker, mens infielders og outfielders har sine egne hansker. Første baseman og outfielders har dypere lommer slik at de kan fange baller bedre, mens infielders har grunnere lommer, slik at de kan få ballen ut raskere for å kaste til en av basene for en ut. Fangsterne har mer polstring i hanskene deres på grunn av de konstante kravene om å fange ballen, og kruikene har dypere lommer, slik at de kan skjule hånden deres fra smeten til det siste mulige øyeblikk.

Farm System

Profesjonelle baseballspillere kan tjene millioner av dollar for å spille. For å sikre at de er klare for de store ligaene, starter spillerne på lavere lag hvor de kan jobbe med batting, kaster og pitching, før de kommer til et lag og spiller foran mange fans og på TV. Disse lagene kalles gårdsgrupper, og har tre nivåer: A, AA og AAA, med AAA som det høyeste nivået av gårdsteamet før Major League.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier