loader

Tilbake Fleksibilitet Strekk

Anonim

En fleksibel rygg hjelper kroppen til å føle seg ung, smidig og smidig. Back fleksibilitet strekker også bidra til å hindre ryggsmerter og øke mengden aktivitet eller belastning ryggen din kan håndtere på en daglig basis. Uansett strekk, start på et komfortabelt nivå. Selv om du ikke fullfører hele strekningen, er det best å gradvis jobbe ryggraden opp til maksimal fleksibilitet i stedet for å kaste ryggen ut.

fleksjon

Begynn flexion ved å stå rett med føttene skuldre-bredde fra hverandre. Bøy fremover fra midjen, og få dine utstrakte fingre så nær tærne som mulig. Hvis du ikke når tærne i utgangspunktet, ikke bekymre deg - du kan øke lengden på denne strekken gradvis ettersom du bygger ekstra fleksibilitet i ryggen. Hold din nedadgående posisjon i opptil et minutt og deretter stige opp med en flat bakside. Du kan også prøve denne strekningen fra en sittende stilling; utnytte den samme tå-berørte bevegelsen.

Bro

Ligg på ryggen og hold hendene dine på sidene med knærne bøyd. Hold føttene plantet nær baken din, hviler på gulvet omtrent seks inches fra hverandre. Med en langsom, kontrollert bevegelse, løft halen bein først og deretter en vertebra om gangen. Til slutt skal hele ryggen, opp til skuldrene dine, ligge utenfor bakken. Hold posen i 30 sekunder og senk deretter ned en vertebra om gangen. Dette strekk hjelpemidler i økende fleksibilitet bakover og styrke nedre rygg og bukområder.

Nedre stamme rotasjon

Ligge på ryggen med knærne sammen og bøyd, løft føttene dine fra gulvet og slipp knærne til den ene siden. Hold denne posisjonen i tre til fem sekunder. Stram bukmuskulaturen og ta bena over til motsatt side - hold igjen for en ekstra telling. Gjør fem til ti repetisjoner av denne strekningen. Nedre stamme rotasjoner bidrar til å forbedre fleksibiliteten i nedre del av regionen og hofter da de øker mobiliteten og rotasjonen av ryggraden.

Hund og katt

Hunden og katten strekker finner det opprinnelse i yoga. Start fra hendene og knærne, pust inn og lut halen din oppover. Konkave ryggen, slipp magen og løft opp hodet. Hold denne posen - kjent som "hunden" - forsiktig et øyeblikk, og gjør deretter kattdelen ved å ekspandere, vippe halen din ned og bøye ryggraden oppover med magen din inne. Undulere mellom de to posene, med fokus på kontrollert pust og glatte bevegelser for å øke fleksibiliteten i ryggraden.

Populære Kategorier

Redaksjonens

Populære Kategorier